Cursus VVF

Beste schuttersvrienden,

De Verenigings Veiligheids Cursus (VVF) die plaatsvindt op zaterdag 14 februari in onze accommadatie aan de Watermolendijk staat geheel in het teken van het toezicht houden op de veiligheid.  Onderwerpen als Baanreglement, Veiligheidsvoorschriften, maar ook veiligheidsmaatregelen en veiligheidshandelingen aan een wapen, komen hier aan de orde.

De cursus bestaat uit een ochtend “theorie” en een middag “praktijk”.

De docent van de cursus is een “oude” bekende van onze vereniging heeft ons beloofd dat het weer een gezellige en leerzame cursus wordt. De docent heeft tijd ingepland voor eventuele vragen en opmerkingen.

Omdat deze VVF cursus exclusief georganiseerd wordt voor onze vereniging is het mogelijk om gericht in te gaan op de veiligheidsprocedures en reglementen van onze schietbaan.

We hebben al meer dan 20 aanmeldingen mogen ontvangen waardoor straks 32 leden één of meerdere keren een Veiligheidscursus en/of VVF cursus heeft gevolgd!

De cursus start om 10.00 uur en zal rond 16:00 uur worden afgesloten. Iedere deelnemer ontvangt als dank voor zijn/haar aanwezigheid twee consumpties en een lunch. Extra geconsumeerde drankjes of frituurhapjes uit de kantine zijn natuurlijk voor eigen rekening.

Wij wensen de deelnemers een leerzame dag.