Introductieles

 • Een leuke avond…

  Voor iedereen die serieus geïnteresseerd is in de schietsport, bestaat er bij SSV Filadelfia de mogelijkheid om vrijblijvend  een bezoek te brengen aan onze schietsportvereniging. Tijdens deze introductie word je begeleid door één van onze trainers en zal hij vertellen over de schietsport in het algemeen en onze schietsportvereniging. Uiteraard is er veel tijd ingeruimd voor de praktijk. Je zult zelf met een aantal verschillende wapens schieten en zo aan den lijve ondervinden wat er allemaal bij de schietsport komt kijken. Uiteraard is dit ook een goede gelegenheid om de sfeer binnen onze vereniging te ervaren.

 • intro_2

 • De prijs voor een introductieles bedraagt €27,50 per persoon. Voor dit bedrag krijg je:

  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer
  • Gebruik van diverse verenigingswapens
  • Munitie (ca. 25 schoten)
  • Schietkaarten
 • Verschillende disciplines

  Tijdens de introductie maak je kennis met verschillende types wapens. Je krijgt uitleg over het schieten met karabijn en geweer en met handvuurwapens (pistool en revolver). En gaat dit daarna uiteraard toepassen in de praktijk.
  Voor een introductie staat geen vaste tijd. Dat betekent dat we dus alle tijd voor je nemen en er alle ruimte is voor alle vragen die je mocht hebben. Gegarandeerd geen gehaast dus!
  Schietsport is een serieuze en verantwoordelijke bezigheid. Maar het is ook onze hobby. Daarom vinden we het ook belangrijk dat je een leuke avond hebt. Geen verkooppraatjes, want na een geslaagde intro wil je vanzelf lid worden.

Zelf ervaren?

Nieuwsgierig geworden en overweeg je een lidmaatschap? Vraag dan nu een introductieles aan. We maken graag een afspraak met je. Vanwege de vele nieuwe aanmeldingen en het opleiden van nieuwe leden kunnen we pas weer Introductielessen inplannen voor de periode na 31 maart 2022. We maken echter wel een uitzondering voor schutters die al in het bezit zijn van een KNSA licentie

Vraag introductieles aan

Introductieles voor groepen

Het volgen van in een introductieles is ook mogelijk in groepsverband en alleen voor personen welke serieus in de schietsport zijn geïnteresseerd. Voor groepen kan een speciale dag worden ingepland, meestal op maandagavond, woensdagavond of op zaterdag.