Introductieles

 • Een leuke kennismaking les Schietsport in Groningen

  Bij SSV Filadelfia in Groningen kun je vrijblijvend een introductieavond bezoeken als je serieus geïnteresseerd bent in de schietsport. Je kunt dan van 19:00 tot 22:00 uur onder begeleiding van een trainer met pistool en geweer schieten. Je krijgt een korte instructie om op een leuke en verantwoorde manier kennis te maken met de schietsport.

  Een introductieavond klein kaliber kogelschieten kost € 35,00 per persoon. Dit is inclusief het gebruik van een verenigingswapen, de munitie, de schietkaarten, de schietbaan, de begeleiding door een trainer en een drankje.

  Als je het leuk vindt bij de vereniging, mag je nog een keer gratis terugkomen voor een tweede introductieles.

 • Verschillende disciplines

  Tijdens de introductie leer je verschillende soorten wapens kennen. Je krijgt uitleg over hoe je met een karabijn, een geweer en handvuurwapens (pistool en revolver) moet schieten. Daarna ga je dit natuurlijk in de praktijk oefenen. De introductie duurt zo lang als nodig is. We nemen alle tijd voor je en beantwoorden al je vragen. Je hoeft je dus niet te haasten! Schietsport is een serieuze en verantwoordelijke activiteit. Maar het is ook onze hobby. Daarom zorgen we ervoor dat je een leuke avond hebt. We proberen je niets te verkopen, want na een geslaagde intro wil je vast lid worden.

  De introductieavond duurt ongeveer anderhalf uur. Na afloop kun je een drankje nemen en meer informatie krijgen.

 • Kledingadvies

  We raden je aan om sportkleding of een niet te strakke jeans/broek te dragen. Legerkleding is niet toegestaan.

  Bij verhindering

  Als je onverhoopt niet kunt komen, kun je je tot 5 dagen voor de introductiedatum afmelden. Je krijgt dan het inschrijfgeld terug. Na die termijn is restitutie niet meer mogelijk.

Zelf ervaren?

Heb je interesse in de schietsport en wil je lid worden van onze vereniging? Meld je dan nu aan voor een introductieles op een van de volgende zaterdagavonden: 8 juni 2024, 7 september 2024 en 16 november 2024.

Wij nemen dan snel contact met je op.

Vraag introductieles aan

Introductie les voor groepen

Je kunt ook in groepsverband een introductieles volgen, mits je serieus geïnteresseerd bent in de schietsport. Voor groepen kan dit overdag op zaterdag of zondag.

Een introductieles voor groepen is voor minimaal vijf personen. Dit hangt af van de beschikbaarheid van trainers en schietbanen.