Introductieles

• Een leuke avond…

Voor iedereen die serieus geïnteresseerd is in de schietsport, bestaat er bij SSV Filadelfia de mogelijkheid om vrijblijvend  een introductieavond te bezoeken. Je krijgt op deze avonden de gelegenheid om tussen 19:00 tot 22:00 uur onder begeleiding van een trainer met pistool en geweer te schieten. Er is een beknopte instructie gericht op een leuke, maar verantwoorde kennismaking met de schietsport.

De kosten voor introductieavond klein kaliber kogelschieten zijn € 35,00 per persoon, deze kosten zijn inclusief het gebruik van een verenigingswapen, de munitie, de schietkaarten, de schietbaan, begeleiding door een trainer en een kopje koffie, thee of glas fris.

• intro_2

• Verschillende disciplines

Tijdens de introductie maak je kennis met verschillende types wapens. Je krijgt uitleg over het schieten met karabijn en geweer en met handvuurwapens (pistool en revolver). En gaat dit daarna uiteraard toepassen in de praktijk.
    Voor een introductie staat geen vaste tijd. Dat betekent dat we dus alle tijd voor je nemen en er alle ruimte is voor alle vragen die je mocht hebben. Gegarandeerd geen gehaast dus!
    Schietsport is een serieuze en verantwoordelijke bezigheid. Maar het is ook onze hobby. Daarom vinden we het ook belangrijk dat je een leuke avond hebt. Geen verkooppraatjes, want na een geslaagde intro wil je vanzelf lid worden.

De introductieavond zal ongeveer 1.5 uur duren. Na afloop is er tijd voor een informatief gesprek en het nuttigen van een drankje.
  • Kledingadvies

Sportkleding of niet te strakke jeans/broek wordt aanbevolen. Legerkleding is niet gewenst.

Bij verhindering

Kun je onverwacht toch niet komen, dan kun je tot 5 dagen voor de introductiedatum afzeggen. Je krijgt dan de kosten voor de introductie teruggestort. Daarna is teruggave van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.

Zelf ervaren?

Ben je nieuwsgierig geworden in de schietsport en overweeg je een lidmaatschap bij onze vereniging? Vraag dan nu een introductie les aan, voor: woensdagavond 15 februari 2023, zaterdagavond 22 april, 27 mei, 24 juni, 30 september, 28 oktober, 25 november of 23 december 2023.

Wij nemen dan snel contact met je op.

Vraag introductieles aan

Introductie les voor groepen

Het volgen van in een introductie les is ook mogelijk in groepsverband en alleen voor personen die serieus geïnteresseerd zijn in de schietsport. Voor groepen kan dit overdag op zaterdag of op zondag.

Een introductie les voor groepen wordt gegeven aan minimaal tien personen. Dit kan alleen bij voldoende beschikbaarheid van trainers en beschikbaarheid van de schietbanen.