Interne competitie

Alle leden van SSV Filadelfia doen mee aan de interne verenigingscompetitie.

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergaring worden de prijswinnaars bekend gemaakt en ‘gehuldigd’. Hun namen worden vereeuwigd op onze ‘wall of fame’.Voor alle disciplines geldt dat er voor de competitie minimaal twaalf setjes van vier kaarten per jaar geschoten moet worden (vijf schoten per kaart). De setjes kunnen het gehele schietseizoen door geschoten worden. De deelnemer bepaald op deze manier zelf wanneer en in welk tempo hij of zij de competitie schiet. Indien er voor een wapengroep of schiethouding minder dan twaalf maal geschoten is, dan kan men voor betreffende wapengroep of schiethouding niet gekwalificeerd worden. Verder is het mogelijk om zich te kwalificeren voor meerdere disciplines en schiethoudingen.

Overige wedstrijden

Naast de eerder genoemde competities, is er uiteraard de mogelijkheid om aan diverse wedstrijden deel te nemen.
Regelmatig worden er door de noordelijke diverse wedstrijden georganiseerd voor alle disciplines. Kijk voor de actuele agenda op baanplanner.eu.