Competitie

Als lid van SSV Filadelfia kun je meedoen met de verenigingscompetitie. Deze interne competitie wordt gehouden voor de disciplines KKG (kleinkaliber geweer), KKK (kleinkaliber karabijn) en KKP (kleinkaliber pistool) op de 12 meter banen. Voor de KKG en KKK disciplines mag er in drie houdingen geschoten worden, te weten: geknield, liggend en staand. Alle disciplines worden volgens de in het KNSA-reglement gestelde normen geschoten. Voor KKG en KKK zijn dit kaarten met 5 visuelen per schijf en voor KKP zijn dit kaarten met 1 visueel per schijf.

MedailleVoor alle disciplines geldt dat er voor de competitie minimaal acht setjes van 4 kaarten per jaar geschoten moet worden (5 schoten per kaart). De setjes kunnen het gehele schietseizoen door geschoten worden. De deelnemer bepaald op deze manier zelf wanneer en in welk tempo hij of zij de competitie schiet. Indien er voor een wapengroep of schiethouding minder dan acht maal geschoten is dan kan men voor betreffende wapengroep of schiethouding niet gekwalificeerd worden. Verder is het mogelijk om zich te kwalificeren voor meerdere disciplines en schiethoudingen.

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergaring worden de prijswinnaars bekend gemaakt en 'gehuldigd'. Hun namen worden vereeuwigd op onze 'wall of fame'.

Naast de interne competitie bestaat er uiteraard ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de diverse regionale schietwedstrijden.