Verhoging prijzen CCI Minimag

Het bestuur van SSV Filadelfia heeft zich als doel gesteld om de schietsport betaalbaar te houden.

Door staffelkorting af te dingen is het ons al meer dan 15 jaar gelukt om onze leden munitie te kunnen verkopen voor een prijs die beduidend lager is dan die van de reguliere wapenhandel.

Omdat de dollarkoers t.o.v. euro hoog is, hebben wij de munitie duurder moeten inkopen en zijn wij nu ook genoodzaakt om de prijs van de cci minimag te gaan verhogen naar € 9.00 per doosje van 100 stuks. Deze prijs is toch nog € 0.50 goedkoper dan betaald moet worden in de winkel!

De schijven blijven we natuurlijk wel gratis vertrekken voor iedereen die meedoet aan de verenigingscompetitie, toch al weer een kleine winst van 6.2 eurocent per schijf.