KKK/KKG COMPETITIE NOORD

Beste schutters,

Hierbij willen we jullie uitnodigen om deel te nemen aan de “Competitie Noord”.

De Competitie Noord is een wedstrijd die door vier schietverenigingen in het noorden van Nederland is georganiseerd; SSV Filadelfia, SV ’t Veen, SV Lucas Aardenburg en Schietcentrum Vulpes -Vulpes. Uitgangspunt van de competitie is het deelnemen aan een leuke wedstrijd waarbij de deelnemende schutter op verschillende locaties series gaan schieten en zo kennis maken met collega-schutters van de andere verenigingen.

Wedstrijdindeling

Er zal geschoten worden in de disciplines KKK en KKG in de houdingen liggend en knielend. Een beurt bestaat uit 60 wedstrijdschoten binnen een tijd van maximaal 65 minuten. Om in aanmerking te komen voor een klassering dienen schutters aan 3 van de 4 wedstrijden deel te nemen. De kosten per serie bedragen 5 euro, waarmee een volledige deelname uitkomt op 20 euro. Voor de winnaars worden cadeaubonnen beschikbaar gesteld.

Locaties

Er worden de komende maanden vier wedstrijden georganiseerd op de volgende verenigingen:

SSV Filadelfia – Eelde                                              06, 13, 20 en 27 maart 2015

SV ’t Veen – Musselkanaal                                       April

SV Lucas Aardenburg – Hoogeveen                         Mei

Schietcentrum Vulpes Vulpes – Oude Pekela            Juni

Aanmelden

Iedere deelnemende vereniging zal haar eigen uitnodiging (via e-mail) versturen. Jullie e-mailadressen zijn daarom van wezenlijk belang. Geef je mailadres door aan Rene Boes () indien je mee wilt doen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 25 februari 2015 via http://www.baanplanner.eu.

Je dient minimaal 15 minuten voor aanvang van jouw serie aanwezig te zijn.