Vereniging Veiligheid Functionaris (VVF)

Beste leden van Schietsportvereniging Filadelfia,
Beste schuttersvriend,

Tijdens de jaarvergadering hebben we de mededeling gedaan dat we op zaterdag 14 februari van 10:00 tot 16:00 uur weer een cursus Verenigingsveiligheidsfunctionaris (VVF) gaan geven.

Deze cursus is bedoeld voor alle leden van onze vereniging, ook rekenen we op de aanwezigheid van de leden die al in het bezit zijn van het VVF certificaat.

De cursus VVF is een eendaagse cursus, bedoeld voor de leden die zijn belast met het toezicht houden op de veiligheid (griffiers / tellers / commissieleden / bestuur => dus u allen). Onderwerpen als Baanreglement, Veiligheidsvoorschriften, maar ook veiligheidsmaatregelen en veiligheidshandelingen aan een wapen, komen hier aan de orde.

De cursus bestaat uit een ochtend "theorie" en een middag "praktijk". De deelnemers ontvangen na afloop van deze cursus een certificaat. De cursus wordt gegeven door een docent van de KNSA en wordt in onze eigen accommodatie aan de Watermolendijk in Eelde gegeven.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn dan kun je dat in de datumprikker aangeven welke je via email hebt ontvangen, we zullen dan proberen om je op een later tijdstip de cursus te laten volgen bij een andere vereniging.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, schroom niet om deze kenbaar te maken.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SSV Filadelfia