Verslag wedstrijd bij SSV Lucas Aardenburg

De schietvereniging Lucas Aardenburg uit Hoogeveen viert dit jaar haar 50 jarig bestaan. De vereniging is in 1964 ontstaan uit de personeelsvereniging van de voormalige IGLO-levensmiddelenfabriek, Lucas Aardenburg. Ter ere van dit jubileum organiseerde de vereniging vorige week een open jubileum wedstrijd voor zowel pistool als geweer.

Vanuit SSV Filadelfia zijn Richard H., Ruud en Robert op dinsdag 7 oktober afgereisd naar Hoogeveen voor deelname aan de KKP wedstrijd.

Na een zeer vriendelijk ontvangst in de gezellige kantine bereidde de delegatie zich voor onder het genot van een kop koffie. Nadat de lokale schutters hun beurt hadden afgerond, konden de heren gezamenlijk de keurige schietbaan op. De baan werd geheel ingenomen door de schutters van Filadelfia. 40 schoten en 20 kaarten later begon het wachten op de scores. Richard 238, Ruud 248 en Robert 331. Omdat we wedstrijd over meerdere dagen verdeeld was, bleef de einduitslag nog een verrassing.

Onder het genot van een gehaktbal met mosterd werd er nog even gezellig nagepraat, waarna de terugreis naar het noorden in werd gezet.

Enkele dagen na afloop zijn de uitslagen bekend gemaakt. Robert is als 1e geëindigd in de B-klasse, Richard en Ruud eindigden op een 2e resp. 4e plaats in hun betreffende klasses. Zie: Ranking Wedstrijd KKP oktober 2014

Een geslaagde wedstrijd!

LucasAardenburg