Opendag / Deelname Nationale Sportweek - Zaterdag 19 april 2014

Beste schuttersvrienden,

Ook dit jaar doet onze schietsportvereniging weer mee met de Nationale Sportweek.

De Nationale Sportweek, georganiseerd door NOC*NSF, heeft tot doel: meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past en ze vervolgens de weg naar de sportvereniging te laten vinden. Het evenement vindt dit jaar voor de tiende keer plaats. Een mooi moment onze Schietsportvereniging Filadelfia wil aangrijpen om een breed publiek in onze regio kennis te laten maken met de schietsport. Jong en oud worden op zaterdag 19 april aanstaande in de gelegenheid gesteld een bezoek te brengen aan onze schietsportvereniging. Op de schietbanenbanen worden geïnteresseerden in de gelegenheid gesteld om actief deel te nemen aan verschillende schietsport-disciplines in de vorm van workshops en demonstraties. Tijdens de workshops maakt men kennis met de beginselen van de schietsport en wordt de gelegenheid geboden ook zelf, onder persoonlijke begeleiding van instructeurs, te schieten met lucht en klein-kaliber wapens.

Lijkt het je leuk om je familie en kennissen jouw sport te laten zien, dan is dit de gelegenheid om ze uit te nodigen.

Wij hopen dat de opendag weer net zón groot succes wordt als het vorig jaar was.