Landelijke Pistoolcompetitie / KNSA Postcompetitie

Vorig jaar hebben zeven leden van onze vereniging meegedaan aan de landelijke KNSA Pistoolcompetitie, ook wel de KNSA Postcompetitie genoemd.

De Landelijke Postcompetitie Pistool wordt verschoten onder verantwoordelijkheid van de Landelijke Technische Commissie Pistool en is opgestart in 1985. Het aantal deelnemers was in 1985: 75 schutters van 11 verenigingen, in 2004 waren dat 276 schutters van 38 verenigingen. Het topjaar was 1995 n.l. 303 schutters van 46 verenigingen.

De competitie wordt op onze eigen schietbaan verschoten in 5 rondes. De competitie wordt afgesloten met een finale waarvoor de 5(vijf) hoogst geplaatste schutters per klasse en discipline worden uitgenodigd voor de finale.

Reglementen in het kort

- De competitie wordt op onze eigen schietbaan geschoten

- Er worden in totaal 5 rondes geschoten van 40 schoten op vooraf gewaarmerkte kaarten (eigen naam + vermelding Postcompetitie + datum)

- De verval data zijn 15 november 2013, 15 januari 2014, 1 maart 2014, 15 april 2014 en 1 juni 2014 (voor deze data moet je dus de score van de betreffende serie bij Steven of René hebben ingeleverd)

- De totaal score van elke serie telt als twee beurten voor onze verenigingscompetitie, dat is weer mooi meegenomen

- Door mee te doen aan deze landelijke competitie wordt je automatisch geklasseerd.

De kosten voor deelname aan deze competitie bedragen 8.00 euro voor de hele competitie en kan bij René worden voldaan.

Om jullie enthousiast te krijgen voor deelname aan de Landelijke Competitie heeft SSV Filadelfia besloten om de deelnemer met de hoogste gemiddelde score te belonen met het ere-metaal van SSV Filadelfia en natuurlijk de "eeuwige" roem.

Voor meer informatie zie: http://www.ltcpistool.nl/tekst/landelijkepostcompetitie.htm