BBQ en Motortoertocht

BBQ
Graag willen wij jou en je partner uitnodigen voor onze jaarlijkse BBQ op zaterdag 7 september 2013.
De BBQ begint om 16.30 uur aan de Watermolendijk 3 te Eelde. De kosten bedragen € 15,00 per persoon (dit is inclusief drankjes).
Je bijdrage bij voorkeur contant voldoen bij de vereniging (dit in verband met de inkoop).
Op de vereniging is een intekenlijst aanwezig waarop je je zowel voor de BBQ als voor de motortoertocht kunt opgeven. Op de intekenlijst kun je
eventuele dieetwensen eveneens doorgeven.
MOTORTOERTOCHT
Voor de liefhebbers hebben we dit jaar speciaal een motortoertocht georganiseerd voorafgaand aan de BBQ.
We rijden een rondje door Drenthe van ongeveer 125 kilometer lang. De tocht zal beginnen om 13.00 uur vanaf het parkeerterrein van Hotel Van der Valk te Assen. We eindigen op onze eigen schietbaan te Eelde waar tegen die tijd de BBQ klaar zal staan.
Bij twijfelachtig weer kun je contact opnemen met Rene Boes op telefoonnummer: 06 21 27 50 08.
Let op: Het rijden van de motortoertocht is op eigen risico.
Ook hier zijn introducés van harte welkom!
Vertrek: Parkeerterrein Hotel Van der Valk in Assen
Tijdstip: 13.00 uur
Wees op tijd aanwezig en zorg voor een volle tank!
We hopen jullie er allemaal te mogen begroeten!