Op de Korrel

alt

Dat er binnen een vereniging veel gebeurt zal iedereen wel duidelijk zijn. Het zijn immers de vrijwilligers die een vereniging als Filadelfia draaiende houden.

Niet echt zichtbaar zijn de mannen van de wapencommissie, zij zijn het die onze verenigingswapens in puike conditie houden. Om de maand komen ze op woensdagavond bij elkaar om met een ijzeren discipline de wapens helemaal uit elkaar te halen, te reinigen, na te kijken en weer in elkaar te zetten. Ondertussen durven Hessel, Arien, Bert, Henk en Rob wel te stellen dat ze geblindoekt dit klusje wel kunnen klaren.

Mocht je een keer instructie willen hebben hoe je jouw eigen wapen moet schoonmaken en dit graag een keer onder begeleiding van "onze" techneuten willen doen, schiet dan eens een van de mannen aan. Ze vinden het erg leuk om je daar een keer bij te helpen.