De Kogel is door de Kerk

Het leven gaat verder,

Na het gedwongen vertrek uit Eelde heeft onze vereniging tijdelijk onderdak gevonden bij onze zustervereniging 't Asser Wapen. Ondanks dat wij onze gastdame uit Assen meer dan dankbaar zijn dat wij gebruik mogen maken van haar schitterende accommodatie, hebben we allemaal toch ook een gevoel van heimwee ervaren naar onze eigen schietbanen in Eelde.

Om de terugkeer naar Eelde te waarborgen en tevens te bespoedigen heeft het dagelijks bestuur van onze vereniging wekelijks contact gehad met de erven van Albert.

Wij zijn dan ook ontzettend blij jullie nu te kunnen meedelen dat wij vanaf vrijdag 12 juli as. weer terecht kunnen in onze eigen accommodatie in Eelde. Dat betekent dat wij de komende twee weken nog op de maandagavond kunnen schieten in Assen. Voor de schutters met een groot kaliber verlof een uitgelezen kans om hun verplichte beurten te schieten op een officiële groot kaliber baan.

Verder hebben wij gemeend om dit jaar geen zomerstop te houden om onze (aspirant) leden de gelegenheid te bieden hun opleiding en training gewoon te kunnen doorzetten.

Ondanks het tragische overlijden van Albert en de emoties die dat met zich heeft meegebracht, hebben wij het volste vertrouwen dat we weer met veel plezier in Eelde gaan schieten.