Filadelfia's Outdoor Summer Event (Kleiduiven en Kogel Schieten)

alt

De lente doet flink haar best om te voorschijn te komen en de zomervakantie staat ook al weer bijna voor de deur. Traditiegetrouw wordt  de eerste helft van het schietseizoen door SSV Fialdelfia afgesloten met een outdoor-schiet-event. Dit jaar hebben we in samenwerking met Sportschietcentrum Delfzijl een mooi en uniek schietsportarrangement kunnen samenstellen.

Met toch wel een beetje trots kunnen wij jullie dan ook de volgende schietsport disciplines aanbieden:

1.

2.

3.

4.

5.

MILITAIR PISTOOL €10,00

Dynamische discipline Groot kaliber Pistool. Er wordt geschoten op verschillende afstanden (max. 25 meter) en onder tijdsdruk.

LOPEND VARKEN SCHIETEN €15,00

Het "lopend varken" beweegt in principe van rechts naar links over de baan vlak voor de kogelvanger.

50 METER INDOORBAAN € 10,00

Gewoon lekker schieten op een lange baan. Verschillende wapens kunnen geprobeerd worden.

300 METER OUTDOORBAAN €25,00

De 300 meter GKG baan is vooralsnog uniek in Nederland omdat gebruik gemaakt wordt van elektronische schotweergave. De schutter ziet op een monitor waar de kogels het doel getroffen hebben.

KLEIDUIVEN SCHIETEN € 27,50 (all-in)

Inclusief instructie, munitie, kleiduiven en gebruik hagelgeweer.

Met uitzondering van het Kleiduiven schieten zijn de prijzen van bovenstaande disciplines EXCLUSIEF huur van een wapen en  de aanschaf van munitie.

Voor de discipline Militair Pistool kan echter wel GRATIS gebruik worden gemaakt van de twee GKP van SSV Filadelfia. Ook bestaat er de mogelijkheid om 9 mm. paramunitie van onze vereniging te kopen.

Voor het verenigingswapen van Filadelfia geldt wel dat je van te voren in Eelde de schietinstructies voor deze wapens hebt gehad en dus minimaal een halfjaar lid moet zijn van de vereniging en 18 beurten hebt laten aftekenen.

De huur van wapens in Delfzijl bedragen € 3.00. Voor deze wapens zijn zover bekend is geen restricties gesteld.

Wanneer?
Waar?
Opgave?
Extra kosten?
De kosten?
Introduces?
Meenemen?

Zaterdag 22 juni 2013 vanaf 10 :00 uur verzamelen in Delfzijl
Schietsportcentrum Delfzijl, Westerlaan 4, 9937 TS Delfzijl
Vanaf heden per email ovmv de gewenste discipline
Eigen drankjes en eventuele lunch (mogelijkheden voor frituur)
Deze zijn gebaseerd op een ruim gestelde richtprijs en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers
Welkom, echter wapens van Filadelfia worden niet uitgeleend aan introduces
KNSA pasje, schietregister, gehoorbescherming, veiligheidsbril, goede schoenen

Wij hopen jullie hiermee een verrassende en leuke dag te kunnen aanbieden.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur SSV Filadelfia