Opendag groot succes

Zaterdag 27 april 2013,

Geslaagde Opendag

Op zaterdag 27 april stonden de deuren van SSV Filadelfia letterlijk en figuurlijk open voor geinteresseerden in de schietsport.

Maar liefs 42 mensen kwamen mooi verspreid over de dag een kijkje nemen in onze mooie accommodatie. Van deze mensen hebben precies 30 mensen de schietsportclinic gevolgd en een informatiepakket meegenomen. Het merendeel van deze mensen hebben aangegeven een introductieles te willen volgen. Ook hebben we tijdens de opendag al  een aantal aanmeldingen mogen noteren voor een lidmaatschap van onze vereniging.

We gaan er van uit dat we binnenkort een groot aantal nieuwe leden op onze vereniging mogen begroeten.

Deze meer dan geslaagde open dag is mogelijk gemaakt door; Jan, Bas, Arne, Nienke, Henk, Robert, Alwin, Richard, Henk, Albert en Rene