Nationale Sportweek 2013

Beste schuttersvriend(in),

Schietsportvereniging Filadelfia heeft besloten om dit jaar aan de Nationale Sportweek deel te nemen. Op zaterdag 27 april 2013 van 10.30 uur tot 15.30 uur kan iedereen op onze schietsportaccommodatie langs komen om op een vrijblijvende manier kennis te maken met de schietsport.

Heb je familie, kennissen, vrienden of vriendinnen die wel eens kennis willen maken de schietsport maak ze er op attent dat dit op zaterdag 27 april mogelijk is.

Om van deze dag een groot succes te maken krijgen we van de KNSA 100 zogenaamde z-cards, een groot spandoek en een vermelding op hun website, de organisatie van de Nationale Sportweek zal ook een spandoek leveren, de Gemeente Tynaarlo heeft ons een combinatiefunctionaris toegewezen voor hulp, ook hebben we een plekje gekregen op de gemeentelijke website. Verder zal er in het Gezinsblad, De Oostermoer Noordenveld, De Vriezer Post en de Eelder Dorpsklanken enkele artikelen over onze vereniging gepubliceerd worden.

Maar…. We hebben natuurlijk jullie hulp hard nodig. Omdat we veel familieleden, kennissen en andere geinteresseerden verwachten en deze mensen ook informatie willen geven over onze vereniging en daarnaast ook nog willen laten schieten, hebben we veel handjes nodig. We willen je dan ook vragen om enkele uurtjes, een dagdeel, of zelfs de hele dag mee te helpen. We hebben nodig; gastdames/heren, instructeurs, fotografen, regelneven, en gewoon aanpakkers.

Wil je jouw steentje bijdragen? Meld je dan aan via een reply op deze email of vul de aanmeldingslijst in die vanaf vanavond op de schietbaan aanwezig is. Geef wel aan waarmee je ons wilt helpen en wanneer en hoe lang je beschikbaar bent.

Alleen samen kunnen we er een geslaagde opendag van maken!

Alvast bedankt voor jullie hulp,

Namens leden en bestuur van SSV Filadelfia