Cursus basistrainer @ SSV Filadelfia

Afgelopen zaterdag 18 feb. was de eerste van 7 cursusdagen van de KNSA opleiding Basistrainer. Deze cursus word gehost door onze club en  Hans Wilthof (Trainer B, ervaren leraar en vriend van de vereniging) is onze cursusleider. Aanwezig waren een keur aan trainers in dop van diverse collega-schietsportverenigingen uit Noord Nederland. (welkom!)

Aan bod kwamen ondermeer introducties, het 10 stappenplan, en de algemene opzet en doel van de cursus. Er ontstond wat commotie bij sommige cursisten toen bleek dat er stage gelopen moest worden en al snel was daarmee de jacht op een stagebegeleider geopend.

Omdat een aantal methoden al ingevoerd waren voor de certificering en omdat we al wat waren voorbereid door Steve, denken onze eigen trainers dat de cursus pittig is, maar goed te doen. Door een slimme ingeving van René hebben we in elk geval al een goede begeleider gevonden (oude bekende van de vereniging) voor onze trainers. To be continued!