Introductieles

Sportschieten is voor de meeste leeftijden en zowel voor mannen als vrouwen geschikt.  Onze vereniging heeft een prachtige accommodatie voor lucht- en vuurwapens, een gezellig verenigingsgebouw en vooral  leuke leden.

Instructie

Voor iedereen die serieus geïnteresseerd is in de schietsport, bestaat er bij SSV Filadelfia de mogelijkheid om vrijblijvend  een bezoek te brengen aan onze vereniging. Tijdens deze introductie wordt je begeleid door één van onze trainers en zal hij vertellen over de schietsport in het algemeen en onze vereniging. Uiteraard is er veel tijd ingeruimd voor de praktijk. Je zult zelf met een aantal verschillende wapens schieten en zo aan den lijve ondervinden wat er allemaal bij de schietsport komt kijken. Uiteraard is dit ook een goede gelegenheid om de sfeer binnen onze vereniging te ervaren.

De kosten van deze introductie avond bedragen € 17.50 en dat is inclusief baanhuur, wapengebruik, munitie en een drankje. Mocht je na één of twee introductie avonden besluiten om lid te worden van de vereniging dan kun je het lidmaatschap van onze vereniging aanvragen.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor het maken van een afspraak!

Vraag een introductieles aan

Introductieles voor groepen

Het volgen van in een introductieles is ook mogelijk in groepsverband en alleen voor personen welke serieus in de schietsport zijn geïnteresseerd. Voor groepen kan een speciale dag worden ingepland, meestal op zaterdag.